Jetlaggad  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Jetlaggad 

Nu sitter jag på tåg nummer två mot Uppsala. Resan har gått bra och jag har hunnit förbereda mig lite inför morgondagen. Hade egentligen tänkt passa på och sova en stund också, men den här jetlaggen gör mig typ övertrött så helt omöjligt att slappna av. Haha! Vi kom iväg en halvtimme senare än tänkt, men det gjorde inget för jag hade ändå inte köpt biljetten mellan Stockholm och Uppsala i förväg så jag hade ingen speciell tid att passa. Skönt att kunna ta en försening med ro och slippa stressa upp sig för en gångs skull. Sedan blir det ju lite annorlunda när man reser helt själv också, utan en liten. Så himla ovant! 

Tänkte passa på och dela med mig av lite bilder från vår båttur häromdagen. Blev så himla lyckat! Alltså vilken natur den där staden bjuder på, helt otroligt. Vi stannade till en bit ut och grillade på båten – en halloumiliknande ost, vitlöksbröd och kött. SÅ GOTT! Har en känsla av att det kommer bli mycket båtåkande när vi är tillbaka i Rio. Det gick hem hos hela lilla familjen. 

På kvällen när vi kom hem hade de ett litet event på lägenhetskomplexet med olika stånd, foodtrucks och hoppborg för kidsen. Isabella tyckte att det var sååå spännande och dansade till musiken. Jättekul! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.