Världens bästa unge! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Världens bästa unge!

Hej från Sverige! Igårkväll landade vi äntligen i Göteborg efter en lååång flygresa från Rio. Pappa hämtade upp oss på flygplatsen och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kände mig rätt trött och mör då. Men inte alls så farligt med tanke på att hela Frankfurt var avstängt på grund dåligt väder när vi skulle landa så vi fick flyga vidare till Stuttgart istället – där stod vi still i ungefär en timma och fick inte ens resa oss från våra platser då de skulle tanka planet – för att sedan flyga tillbaks till Frankfurt när vädret lättat lite. Haha, vilken röra! Trots att även flyget till Göteborg var försenat på grund av vädret hann vi inte mer än gå igenom säkerhets- och passkontrollen samt byta blöja innan det var dags för boarding igen. Så det fanns ingen tid för lillan att springa av sig alls, stackarn fick nästan sitta helt still i typ 17 timmar. Tack och lov gick allt jättebra – Isabella var så duktig så. Snacka om tacksam OCH stolt mamma, knappt ett missnöjt pip gav hon ifrån sig. Världens bästa unge! Hon sov större delen av resan och var superglad resten av tiden. Så himla skönt! Tack min lilla älskling. Vi satt bredvid två tanter som var snälla och tittade till henne när jag behövde gå på toaletten. Det är en sån sak som känns lite komplicerad annars, haha. Tänk om man skulle bli magsjuk… Vilken mardröm!  En av alla hejdåpussar till pappa på flygplatsen.

Någon rad bakom oss satt en mamma med en bebis och de gångerna som Bella började gnälla lite så viskade jag till henne “Ssscch, bebisen måste sova – bebisen trött” och då blev hon tyst på en gång. Haha! När bebisen sedan vid något tillfälle blev ledsen och skrek lite så tittade hon bekymrat på mig och sa: “penn, penn” som är hennes nya ord för “nappen”. Men hon ville helst inte ge sin egen napp till den lilla när jag frågade, så hon blev väldigt nöjd när hon såg att mamman letade fram en annan. Vid gaten på flygplatsen i Rio hade de världens största ytor med mjuk heltäckningsmatta så där fick Isabella i alla fall springa omkring och göra av med sista energin innan vi skulle gå på första planet. Hon tjöt av skratt när hon rusade runt som en liten virvelvind. Sedan stod hon vid de stora fönstrena och tittade på flygplanen, som hon såklart också skulle visa för sin docka, vovve och alla duplofigurer som hon sprang och hämtade var och en. Min lilla skrutt! Hon börjar verkligen bli stor.

Nu sitter jag på tåget påväg till Uppsala för examination av examensarbetet som är imorgon. Wish me luck! Jag ska sova hos min moster och hennes blivande man (de gifter sig om ett par veckor efter typ 30 år tillsammans – SÅ kul) som bor där. Isabella hänger med mormor och morfar i Göteborg. Hon sov mellan dem i deras säng i natt, huuur gulligt?! Nu måste jag öva på min presentation lite grand. Kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.