Alldeles pirrig! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Alldeles pirrig!

Hej fina ni! Jag sitter just nu på flyget till Barcelona och det känns helt galet. Är alldeles pirrig! Jag sa till min fina kompis Amanda som jag mötte upp på flygplatsen att det nästan känns som när man åkte iväg på första skolresan själv utan föräldrar. Haha! Ska bli SÅ kul även om jag såklart kommer längta ihjäl mig efter Isabella. Jag tror att jag sammanlagt varit borta från henne fyra nätter sedan hon föddes, men bara en natt i taget så det här blir något nytt. Hon var förresten så himla gullig imorse och gav mig en stor kram och flera pussar när jag skulle gå. Jag tycker inte alls om att “smita iväg” utan vill gärna säga hejdå på riktigt. Ingen avskedsceremoni, men så att hon är med på att mamma går och inte bara upptäcker senare att jag har försvunnit. Det skulle kännas jättehemskt, som om jag typ lurar henne… Det samma gäller när Gabriel ska iväg på jobb. Isabella förstår så himla mycket mer än vad man tror numera. Hon brukar inte bli ledsen, för hon vet ju att vi kommer tillbaks – men om hon skulle bli det så är det ju faktiskt helt okej. Man FÅR vara ledsen när folk ska gå, det är inget fel med det. Inga känslor är farliga, att längta efter och att sakna någon är helt normalt. 

Igår hade vi en riktigt bra dag. Det var nästan inga andra människor på Ullared så vi slapp köa överhuvdtaget. Himla skönt! Isabella och morfar hade till och med hela leklandet för sig själva emellanåt. Vi fyndade en hel del, bland annat en dockvagn till Isabella som ju blev ett och ett halvt år igår dagen i ära. Var lite osäker på om vi verkligen skulle köpa den, men jag kan ju säga så här att det typ visade sig vara bästa beslutet någonsin. Lillan blev helt överlycklig när vi kom hem och körde runt sina dockor hela kvällen. Urgulligt! 

På vägen hem svängde vi också förbi min brorsa så småtjejerna fick leka ihop en stund. Dessutom fick vi helt fantastiskt glädjande besked om en familjemedlem som verkligen värmde ända in i hjärtat. Underbart! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Annons