Update från Barcelona – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Update från Barcelona

Alltså jag har det SÅ lyxigt! Just nu sitter jag själv i skuggan på en uteservering och väntar på kanske jordens godaste pasta: pumpatortellini med gorgonzola- och valnötssås. Låter kanske som en lite märklig kombo, men det är verkligen helt galet gott. Det vattnas i munnen av bara tanken. Jag är SÅ hungrig! Jag har haft mina älskade tjejer runt omkring mig ända sedan jag landade igår och vi har haft det helt fantastiskt, men nu var det ganska skönt att få en liten stund för sig själv för att verkligen ta in att jag är här. I min älskade stad där livet faktiskt började på riktigt. När jag har ätit upp ska jag strosa upp genom stan med Passeig de Gracia som slutdestination för 1,5 timmes manikyr och pedikyr. Hur underbart?! Efter det bär det av direkt till min kompis Julia där resten av tjejerna väntar. Hon ska ha avskedsfest då hon flyttar hem till Sverige nästa vecka. Nu kommer min mat so I gotta go. Skriver mer när jag får tillfälle. Allt verkar gå finfint hemma i Sverige och Isabella har tydligen inte frågat efter mig en enda gång. Haha! Jag saknar såklart henne och Gabriel supermycket, men det har inte börjat kännas jobbigt ännu tack och lov. Nu: PASTA! Besos <3 I morse började vi dagen med en powerwalk längs stranden. Precis som varje morgon när vi bodde här. Dock utan barnvagn vilket kändes väldigt annorlunda. Haha! Alltså denna stad…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

 1. Maria - Laga mat med barn

  Åh så härligt! Vi åker dit på Onsdag och samtidigt som jag är så peppad på att komma tillbaks (har bott där i 8 år) så är jag jätterädd att saknadsångesten ska bli ännu starkare 🙁 Har förstått att även du tampas med din barcelona saknad, några tips på hur man hanterar den?

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh hoppas ni har haft det ett fantastiskt! Jag har dessvärre inget bra tips överhuvudtaget mer än att glädjas åt alla underbara år man fick där och åka tillbaka så ofta det går 🙂 Kram!

Annons