Lyckorus – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Lyckorus

Efter två dagar i Göteborg är jag nu på resande fot igen. Vi sitter i skrivandets stund på tåget påväg upp till Uppsala. Imorgon gifter sig min moster och det ska bli SÅ kul att få vara med. Jag har världens finaste klänning som min kompis Carolina i Brasilien har gjort och kommer känna mig som en prinsessa. Längtar! Just nu sover Gabriel och Isabella och det borde kanske jag också göra efter en riktigt tuff natt då lillan hade magknip, men tänkte först kika in här och säga hej till er.

Jag har precis börjat landa efter min lilla tripp till Barcelona. Jag hade det verkligen helt underbart! Lyckorus efter lyckorus avlöste varandra och jag gick bara omkring med ett stort leende på läpparna från morgon till kväll. Jag hade en lång lista med saker som jag ville göra i huvudet och hann i alla fall med det allra viktigaste – att hänga med mina underbara tjejer (vilket jäkla järngäng vi är!), strosa runt i staden, äta massa gott, njuta av några timmar på stranden och shoppa såklart. Utelivet är inte längre något som lockar (been there done that, I guess), men vi satt allihopa på både en och två terasser och smuttade på goda drinkar till långt in på småtimmarna. SÅ mysigt! 

Sista kvällen avslutade vi hela vistelsen med massa god plockmat, tända ljus och lugn musik på Cecilias balkong. Hur fantastiskt?! Alldeles innan hade jag promenerat hem genom staden i skymningen och jag njöt verkligen av varenda sekund. På morgonen innan jag skulle åka till flygplatsen vaknade jag tidigt av mig själv och gick ut på en lång powerwalk längs stranden som så många gånger tidigare. Jag älskar verkligen att strosa omkring i staden och att jag gick 20 000 steg per dag var ingen större förvåning, även om det kändes bra att veta efter all mumsig mat. Haha! Barcelona bjuder dessutom på många magiska stunder, dygnet runt, som i alla fall jag tycker upplevs bäst till fots. Mina favoriter är just tidigt, tidigt på morgonen innan resten av staden riktigt hunnit vakna till liv och den där timmen innan det blir mörkt. Hela staden omsluts av ett alldeles blått sken och det är en sådan förtrollande stämning att den nästan går att ta på. Jag blir lika överväldigad och emotionell varenda gång. Det är liksom som om man blir förälskad på nytt, igen och igen och igen. 

Det var mycket känslor, mycket tankar och mycket minnen som rördes upp under mina dagar i Barcelona. Att flytta till Barcelona är det bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv. Någonsin. Jag har verkligen ALLT att tacka den där staden för. Sex år fyllda med kärlek, oräkneliga livslektioner, glädje, galenskap, tårar och skratt. Den där staden har gett mig så otroligt mycket att jag verkligen inte vet var jag ska börja. Den har gett mig fantastiska vänskapsband som jag aldrig ens kunnat våga drömma om, den bästa mannen i världen och min underbara lilla dotter som jag älskar mer än livet självt. Tack Barcelona för allt, och tack för att du format mig till den person jag är idag. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

  1. Sofia

    Har nyligen hittat din blogg, så du kanske berättat detta förut, men hur träffades ni? Bor ni i Brasilien nu?

Annons