Time to get married – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Time to get married

Igår gifte sig alltså min fina moster Lotta med sin Peter efter 32 år tillsammans. Det var verkligen på tiden. Haha! Det blev en helt magisk dag och kväll som man kommer minnas länge. Så underbart! Bruden var helt fantastiskt vacker och brudgummen stilig som aldrig förr. Som det äkta tangopar de är blev det både en och annan dans, både med förbundna ögon (min mammas påhitt!) och utan. Och wow så duktiga de är! Otroligt kul att få uppleva live på första parkett. Bröllopet och festen ägde rum i Linnéträdgården här i Uppsala och alltså vilken plats. Vi hade dessutom världens tur med vädret – strålande sol och blå himmel hela tiden, förutom en snabb liten regnskur när vi satt inne och åt all god mat. Måste ha varit årets varmaste dag so far… Småtjejerna var på topp och varvade dans och bus med kast med småsten och kramkalas. Underbara ungar! Isabella slocknade inte förrän vi gick hemåt vid halv elva-tiden trots ett par misslyckade nattningsförsök i vagnen innan dess. Varför sova när det finns så mycket annat kul att göra liksom?! Jag hade som sagt världens finaste klänning som min vän Carolina i Brasilien gjort och gissa om jag kände mig som en prinsessa… Och när det var dags för bruden att göra sig av med den vackra brudbuketten stegade hon fram med bestämda steg och sträckte över den till sin systerdotter. Haha, jag tror att vi förstod budskapet. Men jag som hade tänkt “hinna med” en till bebis innan dess. Hmm, vi får se… Nu låter jag bilderna tala för sig själva, men ja – allt var verkligen helt magiskt.  Ett år, säger min mamma. Haha! Jag och mina fina brorsor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

 1. Anna

  Nina. Vart köpte du Isabellas klänning någonstans som hon hade på nationaldagen?? Skulle så gärna vilja ha en sådan till min dotter nu till midsommar 😊

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh förlåt för sent svar, full rulle här – men den kommer från Babyshop. Tror märket heter Tiny Universe… kram!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Tack snälla söta! Precis som Maria skrev har min kompis gjort klänningen – lägger ut ett eget inlägg imorgon så håll ögonen öppna. Kram!!

Annons