Nina Malmström

Min bröllopsklänning 

Jag har fått en hel del frågor om den underbara klänningen som jag bar på bröllopet i lördags. Aldrig tidigare i mitt liv har jag haft på mig något vackrare och jag kände mig verkligen som en riktig sagoprinsessa. Jag hoppas på många fler tillfällen att använda den. Klänningen kommer från min fantastiskt begåvade vän Carolinas brasilianska märke 3gurias (på Instagram ni det HÄR). Allt är gjort för hand och utstrålar 110 procent perfektionism – så otroligt välgjort och alldeles unikt. 

Att få stiga in i 3gurias ateljé i Pelotas där Gabriel kommer ifrån, var verkligen som att komma till klänningshimlen. SÅ himla mycket vackert! Det roliga var att Carolina hade spånat lite innan jag skulle komma på vilken av alla klänningar som kunde falla mig i smaken och hängt undan just den här. Och av alla makalösa skapelser var det såklart den här jag fastnade mest för – en riktig ”Ninaklänning”. De gör förresten alltifrån festklänningar till bröllopsklänningar och jag vet helt klart vem som ska få designa min klänning när jag gifter mig… Här kommer en bildbomb 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.