Livsfarligt – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Livsfarligt

Hade ni en lyckad midsommarafton igår? Det hade vi! Massor med barn, god mat och roliga lekar – precis som det ska vara. Isabella sprang runt som en riktig liten stolle, men kastade in handduken tidigt efter att ha sovit på tok för få timmar natten innan. Vi var ett ganska stort gäng som satt ute på min kusins veranda till sent på kvällen och det var faktiskt inte så fasligt kallt. Jag och min tävlingspartner vann skottkärreracet – helt livsfarligt. Man skjutsar varandra genom en bana, den som kör skottkärran har ögonbindel och den som sitter i och ska guidea har hörselkåpor. Haha! Livsfarligt som sagt, men SÅ roligt.  På dagen körde lillan på gulligaste folkdräkten som hon även hade på sig på Nationaldagen. Jag har fått många frågor om klänningen – den är av märket Tiny Universe och beställd från Babyshop. Hoppas den fortfarande passar nästa år – hur söt?!  Jag hade egentligen också tänkt ha klänning igår, men det var så ruggigt väder så jag slängde ihop en lite varmare sista-minuten-outfit istället. Blus från H&M, byxor från Zara och skor från Gucci. Isabellas klänning kommer från Newbie.

Idag har varit en riktigt lugn dag. Av någon konstig anledning är vädret alltid kasst på midsommarafton, men riktigt fint på midsommardagen. Så även i år. Svensk sommar när den är som bäst. Vi har varit utomhus hela dagen – vi har varit ute på promenad och kollat på lammungar, fikat, hängt vid poolen, åkt på en liten båttur och bara chillat. Jättemysigt! Isabella njuter verkligen av att ha massa barn och djur runt omkring sig. Så roligt att se! Nu ska jag försöka sova – imorgonbitti står en löptur på schemat. Dags att komma igång nu! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons