Nina Malmström

Nu kör vi! 

Woho! Jag har precis varit ute på en löprunda och det känns SÅ GALET bra. Jag sprang varken särskilt långt eller särskilt fort, men jag sprang och det är det viktigaste. Dessutom stannade jag inte för att gå en enda gång. Himla nöjd med mig själv. Jag har inte sprungit någonting alls sedan i slutet av februari då jag pajade knäna på löpbandet, så jag var lite orolig innan men det kändes jättebra från början till slut. Om än något tungt. Hoppas verkligen att jag ska kunna springa i sommar utan att få ont någonstans. Löpning är helt klart en träningsform som jag älskar och som jag saknat mycket. Effektiv och inte särskilt tidskrävande. Så jag satsar på en mjukstart. Som första mål sätter jag en mil i veckan totalt – det borde jag klara av. Är ni med mig? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.