Bus och lek nonstop  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Bus och lek nonstop 

Hej fina ni! Vi njuter för fullt av kusinmys dagarna i ända här i Värmland. Här på gården händer något hela tiden och Isabella stortrivs. Barn och djur överallt. Vi har också haft rätt tur med vädret – inte så jättevarmt, men ändå tillräckligt fint att vi har kunnat vara ute i stort sett hela tiden. Så skönt! Isabella har plaskat lite i poolen och imorgon skulle det bli varmare så då kanske det blir ett dopp i någon sjö. En kompis till min kusin var här och sov över med sina barn nu i natt – hon har en liten åttamånaders dotter och man blir ju bra sugen. SÅ go! Min kusin lagade en supergod fisksoppa med saffran till oss som vi åt med nybakt bröd. Mums! Det borde man äta oftare, jag älskar allt med saffran.I natt föddes ett litet hingstföl här på gården så i morse var vi ju såklart tvungna att springa ut och kolla på hästbebisen. Väldigt spännande, tyckte Isabella och oj så söt han är. Sedan kom min brorsa och hans lilla Stina upp från Göteborg så nu är barnaskaran komplett. Haha! Bus och lek nonstop, inte konstigt att Isabella tagit en två-tre timmars siesta typ varje dag sedan vi kom hit. Helt slut! Vid lunch stack vi iväg på ett cirkelpass och imorgon har vi bokat in bodypump. Såååå härligt att träna igen – något som kroppen saknar direkt det prioriteras bort. Till middag lagade min pappa supergoda pannbiffar till allihopa och sedan blev det kvällsbad med storkusinen och ungefär tjugo dinosaurier för Isabella. Dagen avslutades i soffan framför Pippi Långstrump och så en Alfonsbok som godnattsaga på det. Tror den här lilla loppan är mer än nöjd med sin dag… 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons