Livet! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Livet!

Det här älskar jag med livet just nu:

  • Vädret! Idag är det strålande sol och blå himmel här i Värmland, och faktiskt riktig sommarvärme. Härligt! Sedan vi kom hit kvällen innan midsommar har vi faktiskt kunnat hänga vid poolen flera gånger och just nu är vi vid en sjö och plaskar.
  • Ikväll ska vi se sista avsnittet av SKAM. Tråkigt att det är sista såklart, men längtar ändå.
  • Jag är tillbaka i träningen och det känns såååå grymt. Tänk vad lite starkare muskler och bättre flås kan få en att må bra.
  • Alla underbara ungar! Jag är så glad att Isabella får spendera så pass mycket tid med kusiner, sysslingar och alla andra kids just nu. Man riktigt ser hur hon älskar det och hon växer lite av det varje dag. Härmar och tar efter de större – talet lossnar mer och mer hela tiden. Nu kommer det både två- och treordsmeningar emellanåt. Min lilla tjatterapa! Idag var här sammanlagt tio barn som hängde vid poolen. Haha! 
  • Vi har redan hunnit med massor med kul saker under vår vistelse här i Sverige och vi har fortfarande flera veckor kvar. Love it! 
  • Idag beställde jag jättefina tekoppar från Indiska. Blåvita med guldkant – typ exakt vad jag har varit ute efter. Nu saknas bara ett hem att använda dem i också, men det är en annan historia. Haha!
  • Tiden går fort när man har roligt. Nu har vi bara 19 dagar kvar utan Gabriel. Det låter och känns betydligt mycket mindre än 27…

 Just nu. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons