Härligt sätt att vakna på – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Härligt sätt att vakna på

Isabella har alltid vaknat tidigt om morgnarna. Ofta vill hon helst gå upp på en gång. Just då känns det som om man typ hade gett vad som helst för några minuter sömn till. Därför håller jag de där morgnarna då hon gärna stannar kvar och myser en stund lite extra varmt om hjärtat. I morse var en sådan morgon. I nästan en timme låg hon och “matade” mig med nappar. Först tryckte hon in sin egna napp i min mun för att sekunden senare låta mig smaka på dockans. Haha! Och så om och om igen. En jätterolig lek, tycker Isabella och jag var jättenöjd som fick blunda lite till… Hur blev ni väckta i morse?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons