Vilken mardröm! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Vilken mardröm!

Usch, ikväll hade jag en riktig mardrömsnattning. Vi hade en lång period i höstas när det var riktigt jobbigt att lägga lillan – det enda som funkade var liksom att “hålla fast” henne tills hon slappnade av, men de senaste månaderna tycker jag att det har gått riktigt bra. Flera gånger är det Isabella själv som gått till sängen och bett om att få sova, det verkar verkligen som om hon tycker att det är mysigt att krypa ner under täcket. Men inte ikväll. Hon var helt vansinnig. Supertrött, men ville absolut inte sova trots att hon nästan somnade sittandes i matstolen bara en liten stund innan. Ville bara ner och leka med de stora barnen som också skulle sova. Skrek och skrek och skrek – testade vartenda litet knep för att få gå upp ur sängen. Till sist somnade hon helt utmattad… Fy, jag tycker inte alls när kvällarna avslutas så här. Dels får man ju lite dåligt samvete över att hon ska behöva somna ledsen, dels blir man själv helt slut på energi. Skulle ha vikt en hel kasse med ren tvätt, men gick och la mig istället. Det är vid sådana här tillfällen (bland annat) som man önskar att man var två…  Sista juni idag förresten – tänk att vi redan har varit i Sverige en månad. Tiden går fort när man har roligt, här är några kul saker vi gjort sedan vi kom hit:

 • Tagit examen i Uppsala
 • Nationaldagsfirande med picknick och fina vänner i Slottsskogen 
 • Tjejresa till Barcelona 
 • Alfons Åbergs kulturhus 
 • Liseberg
 • Skansen
 • Hängt med kompisar i Stockholm och Göteborg 
 • Bröllopshelg i Uppsala 
 • En vecka i Värmland med midsommarfirande och massa annat skoj 

Så roligt att vi hunnit med så mycket redan. Här i Värmland har Isabella verkligen haft kul. Bara lek och bus från morgon till kväll. Massa djur och massa barn – stora som små. Hon och kusinen Stina har lekt så bra ihop, de har mer och mer glädje av varandra för var dag som går. Det märks SÅ tydligt! Nu ikväll åkte dock min brorsa tillbaks till Göteborg, men vi åker efter imorgon. Sedan stannar vi i stan några dagar innan vi åker upp till sommarstugan i Bohuslän där vi nog kommer spendera större delen av resterande veckor. Ska bli härligt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Paula

  Åh! Jag förstår dig. Vi är inne i den jobbiga perioden nu där man måste hålla emot så hon inte vänder sig och ställer sig upp (även fast hon är svintrött). Den är frustrerande och man får lite ångest när nattningen närmar sig, haha. Du gav mig lite hopp om framtiden nu 😍

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Ååh ja man blir ju tokig… nu det senaste har vi haft det rätt kämpigt igen, men tror det går mycket i perioder också. Hoppas det snart blir bättre för er!! Kram

Annons