Nina Malmström

Favoritleken just nu 

I samarbete med Jollyroom 

Isabellas absoluta favoritlek just nu och sedan ett par månader tillbaka är att låtsas att hon äter. Det går ALLTID hem. ”Mmm, jättegott” säger hon och ler finurligt. Haha! Att bjuda andra på mat är också poppis. Så gissa om hon blev glad när hon fick se alla dessa härligheter från Jollyroom.Bara kolla så mycket fint! Det gulliga kakfatet, de söta macaronsen, grönsakerna och frukterna kommer alla från märket Woodlii. Superfina färger och i slitstarkt trä. Kommer utan tvekan hänga med i mååånga år. Ni hittar massor med rolig leksaksmat hos Jollyroom.  Det superfina picknickbordet med tillhörande parasoll blir super nu i helgen när mina kusinbarn kommer och hälsar på. Där kan de små sitta och fika och ha det mysigt för sig själva. Jag är övertygad om att Isabella kommer bli stolt som en tupp över att få sitta med de ”stora” barnen. Haha! Vilken är favoritleken hemma hos er just nu?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.