Nina Malmström

Han kom tillbaka

God morgon fina ni! Hoppas ni mår bra – jag känner mig SÅ lycklig. För första gången på nästan en månad har jag fått vakna upp bredvid mitt hjärta och det var nästan med fjärilar i magen jag öppnade ögonen tidigt i morse. Andra natten som det bara är vi två sedan Isabella kom till världen. Ibland är det faktiskt skönt att få sova tätt intill varandra utan en liten som ligger på tvären emellan och sparkar med sina små fossingar eller att få dra sig i sängen en stund tillsammans utan att rusa upp på studs för att byta nattblöja eller koka gröt. Haha! 

Gabriel sover fortfarande, trött efter en lång flygning och säkert jetlaggad också, så jag ska snart tassa upp och fixa i ordning lite frukost. Sedan tar vi bussen upp till sommarstugan igen där vår lilla älskling är kvar med mormor och morfar. Fast först ska vi springa in på Åhléns och köpa trosor med Pippi Långstrump och Herr Nilsson på. För det har jag lovat. Idag blir femte potträningsdagen för lillan och igår åkte jag ner till stan så sent som möjligt för att inte snurra till det för henne för mycket. Men hon är 110% trygg och bekväm med mina föräldrar så det ska nog inte vara någon fara. Jag fick världens gossigaste lilla puss på munnen när vi sa hejdå – åh gissa om mitt hjärta smälte hundra gånger om… Hon är ganska kramig, men rätt ”snål” med sina pussar så man blir ju bara så himla glad. Hihi! Nej nu börjar jag längta efter min lilla docka. Ha en härlig fredag så länge!  Glad tjej som väntade på bussen från landet i kvällssolen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom

      Det är en klänning från H&M. Köpt på rean online. Finns i fyra olika färger 🙂 kram!!!