Nina Malmström

Alltså vilken dag!

Ja, precis som rubriken lyder – alltså vilken dag! Högsommarvärme och knappt ett moln på himlen. Vi har hängt på stranden sedan i förmiddags, med picknickkorg och kaffetermos. Svensk sommar när den är som bäst. Nu sover lillan middag i hängmattan med morfar och jag ska precis gå ner till byn för att möta upp Emelie och hennes familj. Sedan blir det en kort båttur till deras sommarställe där jag ska spendera kvällen och natten. Huuur mysigt?! De bor bara tio minuter bort med båt, men trots att jag och Emelie har känt varandra i över tio år nu så har jag aldrig varit där tidigare. Hon har varit hos mig och hälsat på massor med gånger på somrarna, men det har bara inte blivit av att jag tagit mig till henne. Så nu var det verkligen på tiden. Ser fram emot det SÅ mycket! Ha en härlig sommarkväll fina ni <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. ninamalmstrom

      Jag håller med!! Den här är från Lindex, men inte från babyavdelningen utan i storlek 92. Lite stor, men tycker inte att det gör något… bara att vika upp ärmarna och så kan hon ha den lite längre 🙂