Nina Malmström

Hola från Barcelona!

Hej fina ni! Jag har inte glömt er – dagarna har bara sprungit ifrån mig. Den senaste veckan har verkligen gått i ett. Helt galet! Efter en härlig tid på ön har vi nu hamnat i… Barcelona. Vi kom i tisdagskväll och är här på obestämd tid, mer eller mindre. Haha! Vi har inte bokat någon hembiljett ännu och Gabriel har en hel del grejer att fixa. Men lite semester blir det också såklart – just nu ligger jag vid poolen och igår eftermiddag hängde vi på stranden ett par timmar. Det känns helt fantastiskt att vara här igen, men samtidigt väldigt underligt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men nästan som om jag förlorat både tid och rum. G tycker också att det känns lite märkligt. På måndag är det exakt ett år sedan vi flyttade härifrån. Det har hänt så otroligt mycket under det här året så jag upplever det som minst det dubbla, egentligen mer… Men samtidigt känns det som igår som jag gick omkring och rullade barnvagnen på alla välbekanta gator runt om i staden. Vi bor bara ett block bort från vår gamla lägenhet och vi har redan varit runt i hela kvarteret, precis som förr. Handlat på vår gamla mataffär, ätit på vårat favorithak, lekt på den där lekplatsen som jag såg ut åt lillan när hon låg i magen. Så mycket minnen, så mycket känslor. I vartenda litet hörn. En sak är vi överens om i alla fall, jag och Gabriel. En vacker dag ska vi bo här igen. Sin duda!Idag på förmiddagen har jag och lillan varit och lekt i Ciutadellaparken medan Gabriel var iväg på ärenden. Isabella sprang efter stora jättesåpbubblor (”Bella spinga blubblor”) och kollade på ankor. Sedan mötte vi upp min fina kompis Cecilia på Picnic i El Borne för brunch. Supermysigt! Hon ska gifta sig med sin Daniel nästa år och jag längtar sååå tills deras stora dag. Så spännande att få följa all planering 🙂 Och en utmärkt anledning till att boka in en Barcaresa i september. Helt klart bästa månaden här i stan, om man frågar mig. Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Åh, du tar så vackra bilder 😍 Skulle du vilja dela med dig om vad du använder för kamera samt redigerar dem? Kram 🌸

 2. Sofia

  Va mysigt ni ser ut att ha det 😊 Funderar på semester till Barcelona med familjen, är det bra för barnfamiljer? 😁

  1. ninamalmstrom

   Hej fina du! Jaa det var en härlig semester 🙂 Jag ska svara på din fråga i ett eget inlägg. Stor kram