North 13.5 Duovagn Maxi Jogger 2017  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

North 13.5 Duovagn Maxi Jogger 2017 

I samarbete med Jollyroom

Hej igen! I samarbete med Jollyroom har vi under de senaste veckorna fått testa vagnen North 13.5 Duovagn Maxi Jogger 2017 och jag tänkte nu skriva en recension. Det är verkligen jättekul att prova nya vagnar och upptäcka nya märken samt modeller – så även den här gången. North 13.5 Duovagn Maxi Jogger 2017 är både en duovagn (både ligg- och sittdelen medföljer) och en joggingvagn vilket jag tycker är super då man får allt i ett. Dessutom sparar man ju bra med plats istället för att ha två eller till och med tre olika vagnar. Mitt allra första intryck av North 13.5 Duovagn Maxi Jogger 2017 var att den var otroligt enkel att montera och fälla upp. Jag lyckades göra det helt utan manual vilket talar för sig själv, inte sant? Och så lätt att fälla ihop! Av den anledningen fick den även följa med till Barcelona. Så nu har vi testat vagnen i såväl storstadsmiljö som ute på landet och den får helt klart mer än godkänt. Den är väldigt lättstyrd, rullar på bra och har en väldigt väluttänkt design. Ett snyggt och lite sportigare utseende med justerbart handtag, ryggstöd och fotstöd. Ryggstödet går att fälla ner i fullt liggläge vilket varit super för lillan som kunnat sova riktigt gott i vagnen. Vagnen har dessutom massor med fiffiga detaljer och mina favoriter är helt klart facket och mobilfickan (som jag har lillans vatten i) på baksidan samt den enorma shoppingkorgen som rymmer hur mycket som helst. Super inte minst på sommaren när man ska till badstranden och har tusen saker som ska med. Eller för oss som har pottränat och haft med oss en potta under vagnen vart vi än gått. Haha!Annars känns vagnen väldigt ombonad och mysig – jag upplever dessutom sittdelen som mycket rymlig så vår North 13.5 Duovagn Maxi Jogger 2017 kommer säker kunna hänga med ett bra tag till. Att sittdelen är vändbar är något som jag uppskattar mycket. I de allra flesta joggingvagnar får barnet sitta framåtvänt, men om man vill kunna ge sig ut och springa även med mindre barn föredrar jag helt klart att ha de vända mot mig. 

Ordinariepris på North 13.5 Duovagn Maxi Jogger 2017 ligger på 6 290 kr, men just nu kan man köpa den för endast 2 995 kr hos Jollyroom. Extremt mycket vagn för pengarna kan jag intyga. Vi är supernöjda och Isabella trivs jättebra i den. Muy bien!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ly

  Hej, jag funderar också över en sak. Du körde nu den här vagnen under sommartiden, hur är det annars på vinter ? Går det bra genom
  Snötäcke ?

 2. Sandra

  Hej, funderar på att beställa denna vagnen men min oro är att det är lite ostabilt med 3 hjul? Tex om grusvägarna lutar lite eller om man ska åka lokaltrafik och få in och ut vagnen då man balanserar på ett hjul eller hur har ni upplevt den?

 3. Lelle

  Funderar på denna vagn. Ligger barnet väldigt långt ner? Vart vänder man sig om ett hjul går sönder?

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jag tycker inte alls att barnet ligger långt ner – i vanlig vagnhöjd skulle jag säga… Har dock ingen aning om vart man vänder sig om ett hjul går sönder dock tyvärr…

  2. Therese

   Hej! Vi har precis reklamerat vår vagn efter att först ha fått pyspunka (då fick vi nya hjul) men nu har båda hjulen börjat vobbla så troligtvis något fel på chassit. Jollyroom har dock superbra service så vi har fått möjlighet att köpa ny eller annan vagn men hade ju helst velat ha den vi har – fast hel. Svårt att säga om vi haft otur eller om det bara är en vagn av sämre kvalitet. Vi har bara haft vagnen i ett par månader…

   1. ninamalmstrom
    ninamalmstrom

    Men vad tråkigt att höra!! Skönt att ni har fått bra service i alla fall, det är ju SÅ viktigt. Vi har inte haft några problem alls med vår vagn, men mer använt den som extravagn (förutom förra sommaren – då körde vi bara på den här hela juni, juli och augusti) då vi ju har en Buffalo från tidigare…

 4. Lindah

  Hej! Nyfiken på denna vagn efter din recension.
  Hur upplever du kvalitén på hjulen? Aldrig kört med lufthjul, förutom med cykel 😂
  Det är med grusätande hjul, byta, fixa punktering m.m. speciellt när den beställs på nätet och inte i butik.

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jag har heller aldrig kört med lufthjul tidigare, men har än så länge inte haft några som helst problem så de känns rätt tåliga måste jag säga… Hade den här vagnen uppe i sommarstugan hela förra sommaren och där är rejält grusiga vägar där jag tog mig fram utan några konstigheter med vagnen 🙂

 5. Ellinor Höij

  Fungerar det bra att checka in vagnen som bagage vid resa? Är den hyfsat liten uppfälld? Jag söker en vagn att ha på resor, vill ha barnet vänt mot mig och kunna fälla upp fotstödet så att liggläge blir plant då min dotter bara är 9 månader. Skulle du rekommendera denna Vagn?

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej Ellinor! Ja, så gjorde vi när vi flög med den till och från Barcelona i somras i alla fall. Var inga som helst problem 🙂 Alltså storleken som ihopfälld går ju inte att jämföra med en riktig resevagn, men den blir väl ungefär lika stor/liten som vår Bugaboo när man fäller ihop den. Den här vagnen har fullt liggläge och du kan ha barnet vänt mot dig så absolut! Skulle nog rekommendera att köpa till en sittdyna för upplevde inte sitsen som jättemjuk – men det tycker jag de flesta vagnar behöver. Hoppas du blir nöjd!

 6. Sara

  Hej!

  Funderar på att köpa denna vagn nu under våren till min dotter på 4,5 månad. Kommer förmodligen börja användas när hon närmar sig 6 månader. Fungerar den bra att använda i fullt liggläge? Och behöver man ta bort sittdelen för att fälla ihop vagnen eller kan den sitta kvar? 🙂

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej Sara! Jag tycker att den är super just för att den går att fälla ner i fullt liggläge, det är inte så många vagnar som har den funktionen. Man kan fälla ihop vagnen både med och utan sittdelen på 🙂 Hoppas du blir nöjd!

 7. Therece

  Hej! Lite inne på denna vagn då den verkar prisvärd, speciellt nu efter din recension 🙂
  Undrar om du vet om det finns att köpa till adapter som man kan koppla på babyskyddet smidigt? Älskade det med min förra vagn. Hittar inget på jollyrooms hemsida. Med vänlig hälsning, Therece

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej Therece! Ja, jag tycker absolut att den är prisvärd – men dessvärre vet jag inte alls hur det funkar med adapter… konstigt att det inte står något på hemsidan, men kanske kan du skicka ett mejl till Jollyroom och fråga? Lycka till! Kram

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Hej Ella! Jag tycker faktiskt att den är jättebra. Hade den hela sommaren i Sverige då vi lämnade vår vanliga vagn i Brasilien. Det är klart att man får vad man betalar för och om jag skulle välja mellan den här och vår Bugaboo för fyra gånger priset väljer jag ju Bugaboon, men som budgetvariant tycker jag att den är super. Och just grejen att den funkar både som vardags- och joggingvagn är grymt (dessutom med liggdel och vändbar sits, vår gamla joggingvagn är bara framåtvänd). Det enda negativa jag har upplevt med den här vagnen var att jag fick lite ont i handlederna de dagar jag varit ute med den väldigt länge, men kan vara värt att tillägga att jag har väldigt klena fd. gymnastikhandleder. Gabriel upplevde inte samma ”problem”.