Nästan blöjfri! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Nästan blöjfri!

Imorgon har vi pottränat i ganska exakt tre veckor och igår hade vi vår allra första heltorra dag. Jag spricker nästan av stolthet. Överallt rekommenderas det att man pottränar på hemmaplan i lugn och ro, vilket vi också gjorde första dagarna. Men sommar betyder ju för många semester och då blir det som bekant ofta lite si och så med rutiner. Ingen dag blir riktigt den andra lik. Det har blivit en hel del utflykter, vi har haft en hel del gäster på besök och efter två veckors potträning var det dags att flyga till Barcelona. Kanske lite väl rörigt för att slänga blöjan… Så jag hade väl inga jättehöga förväntningar ärligt talat, utan gick in med inställningen att det får ta den tid det tar – samtidigt som jag ändå gav mig sjuttsingen på att köra på och inte ge upp då lillan faktiskt kändes redo. Och nu börjar det verkligen visa resultat. Idag har vi bara haft en enda “olycka” på hela dagen, likaså i förrgår. Inte en enda rutinpottning har vi behövt göra under dagen som gått, utan lillan har själv sagt till när det varit dags och lyckats hålla sig tills vi hunnit plocka fram pottan under vagnen eller springa in på en toalett. Det känns verkligen så himla kul. Min duktiga stora lilla tjej! Blöjan som vi tar på vid vilan är torr sedan länge så där har vi kört lite 50/50 sedan vi kom hit till Barcelona beroende på om hon sover i vagnen eller hotellsängen. Nattblöjan har också varit torr flera morgnar, men den låter vi nog vara kvar åtminstone tills vi är hemma igen. No hurry!  Några bilder från vår mysiga förmiddag i våra gamla kvarter 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karoline

  Åh vad duktig hon är 🙂 vi ska precis börja potträna, har du gått efter ngt speciellt vill du dela med dig hur ni gått tillväga?

 2. Rebecka

  Va duktig hon är. Vi är också mitt uppe i potträning. Det är andra omgången nu. Förra gången gick det kanon och hon var nästan färdig men så fick hon för sig att ha blöja och det gick bara inte att fortsätta. Men nu är hon redo igen och tar själv av sig den och tar på trosor, nytt försök 😄 men det är svårt när man är ute på utflykter och sånt men har ni hade med pottan när ni tex varit och badat och liknande eller hur har ni gjort?

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Heja er!! Jaa vi har haft med pottan under vagnen hela tiden 🙂 Isabella går gärna på “stora pottan” (toaletten) också men det är ju inte alltid man hinner fram till en i tid, så pottan är ett måste. Lycka till med allt!! <3

 3. Johanna

  Hej Nina! Tusen tack för en fin blogg! Vi är mitt i potträning med vår dotter som är lika gammal som Isabella. Det går också otroligt bra med kiss. Däremot inte med nr.2. Har du några tips för detta?