10 snaps från… – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

10 snaps från…

Okej, här kommer 10 snaps från vår dag 🙂 Vädret har inte riktigt varit på “topp” (jag vet att det egentligen är förbjudet att klaga på sol och värme – men det är löjligt hur lättad man kan bli när termometern äntligen visar under 30… det har varit på tok för varmt de här veckorna) så vi tog tillfället i akt att tuffa in till Barcelona i min kompis Martines gulliga mini. Helt galet att vi får plats egentligen. Haha! Första stoppet blev Ikibana för lunch – här äter ni godaste sushin i Barcelona enligt mig. Även enligt Gabriel som är ganska lycklig över att jag sakta men säkert har hittat tillbaka till sushi efter graviditeten (då kände jag noll sug).Isabella fick prova sushi för första gången. Helt klart godkänt!Men brownien till efterrätt var nog ändå höjdpunkten för mig. Isabella fick melon till sin stora förtjusning. För att sedan busa runt på en lekplats, med “pippitofsar” i håret som hon säger.Därefter blev det ett besök hos bästa Cissi. Klippning för oss båda plus en kall toning för mig.Och så fick jag fina flätor! Såna här hade jag alltid när jag tävlade i gymnastik som liten. Nostalgi! Sedan avslutade vi dagen med lek i Ciutadellaparken.Adeu Barcelona!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons