Life is great – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Life is great

Här kommer en liten snabb hälsning från playan på Costa Brava. Vi skulle egentligen hamnat någon annanstans, men GPS:en spelade oss ett litet spratt så vi kom till ett helt nytt ställe. Calella! Inte oss emot – för här är faktiskt bra härligt också. Det har regnat hela natten så temperaturen har sjunkit ytterligare några grader. SÅ skönt! Det börjar äntligen bli lite behagligare, haha. Isabella och Gabriel leker i sanden just nu och jag passar på att kika in här innan batteriet dör. Hoppas ni har en härlig torsdag allihopa! Stor kram <3 Hittade en liten spindelman i sanden…  Älskar min blommiga bikini från H&M 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons