Roligt men sorgligt  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Roligt men sorgligt 

Hej fina ni! Har ni haft en mysig fredag? Här startade vi dagen med en riktig semesterfrulle – yoghurt med färsk frukt och nötter, nybakade croissanter och finkaffe. Mums! Sedan blev det lekparkshäng och så lite shopping på Zara. Efter lunch packade vi in hela familjen i den lilla minin för att åka till vårt favoritställe på Costa Brava. Platja Sant Pol i S’Agaro, en dryg timme från Barcelona med bil. Så himla fint! Om ni är i krokarna och har en oplanerad dag så måste ni verkligen åka dit. Dock hade vi lite otur med vädret – när vi äntligen kom fram var det alldeles mulet och regnet hängde i luften. Riktigt kallt var det också och jag som bara hade en supertunn strandklänning frös för första gången på nästan tre veckor. Haha! Men vi stannade ändå på playan i någon timme, vi lekte i sanden, tittade på båtar och myste på filten. Sedan tog vi en fika på ett litet café och avslutade besöket med ännu mer lekplatshäng. Nu börjar vår Spanienvistelse lida mot sitt slut. På tisdag flyger vi till Sverige igen, det känns både roligt och lite sorgligt. Det ska bli så kul att träffa alla där hemma igen och Isabella längtar ihjäl sig efter sin mormor, morfar och bästiskusin. Dock har den här resan varit lite som att resa tillbaka i tiden. Det har liksom nästan känts som om vi aldrig någonsin flyttat härifrån. Snacka om att spela hjärnan ett spratt. Speciellt för en nostalginörd som mig. Det positiva är ju att Barcelona alltid finns kvar och att det alltid känns som att komma hem, även om det kanske inte är just den plats där vi bor för tillfället. Men hemma är alltid hemma, visst är det så?! Home is where your heart is, är ett av mina favoritcitat även om det kanske låter lite klyschigt. Var känner ni er som allra mest hemma?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons