Inte en enda kväll  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Inte en enda kväll 

Vi har haft lite knepiga kvällar här i Spanien. Mattiderna här är ju rätt så annorlunda jämfört med Sverige och vill man käka ute på annat än turistfällor så är det bara att anpassa sig som gäller. Lunch äts normalt mellan 14 och 16, middag mellan typ 21 och 23 – plus minus någon timme. Vi körde på samma rutiner när vi bodde här, men nu när lillan är större ställer det till det hela lite grand. Hon brukar ju liksom gå och lägga sig vid 20. Nemas problemas tänkte vi första kvällarna, vi ger henne mat först och sedan får hon välling i vagnen under kvällspromenaden så slocknar hon nog lagom tills det blir dags för oss att äta middag. Så kan vi njuta i lugn och ro. Ha! Trodde vi ja… Den här lilla fröken är alldeles för nyfiken för det. Hon vill inte missa en sekund av allt spännande som händer runtomkring. Inte en enda kväll har vi lyckats söva henne i vagnen, den tiden är nog förbi nu… 

Här kommer lite bilder från häromkvällen när vi verkligen gick all in för att hon skulle däcka i vagnen och låta oss äta i fred. Men inte ens fullt ös på torg och lekplatser tröttade ut vår lilla duracellkanin. Haha! Haha den här bilden är SÅ Isabella. Sedan någon månad tillbaka varken går eller springer hon längre, utan skuttar små hoppstasteg fram – allra helst i sidled som en liten vild krabba. Det är bara huuur gulligt som helst och jag önskar att hon aldrig slutar med detta hoppsande.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katja

  Så gulliga hoppsa-steg hon gör! Mattiderna hade verkligen passat mig personligen men förstår att det inte passar till barnens sovrutiner utan hellre blir kaos med övertrötta barn eller slutkörda föräldrar av alla aktiviteter före den efterlängtade middagen. Härliga bilder dock!

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Haha ja det är sååå sött! Precis, det blir lite knasigt med tiderna men är man på semester så är det ju inte riktigt lika noga 🙂

Annons