Nina Malmström

Snyggaste träningstightsen

Inlägget innehåller annonslänkar

Jag ÄLSKAR att köpa träningskläder! Tycker helt klart att de är de allra bekvämaste plaggen och det finns alltid så himla mycket snyggt att hitta. Hade lätt kunnat leva i träningskläder. Fina kläder gör dessutom susen för motivationen, i alla fall för mig. Vissa dagar när jag känner mig lite seg, men har bestämt i förväg att jag ska träna så brukar jag ta på mig träningskläder med en gång på morgonen. Då har jag ju redan kommit en bra bit på vägen och det gör det hela lite lättare. Haha! Är det bara jag eller är någon annan av er likadan? Svarta eller gråa tights med detaljer tycker jag är finast nertill när jag tränar – sedan har jag gärna något mer färgglatt upptill. Här nedan har jag samlat ett gäng byxor som jag gärna hade klickat hem. Speciellt vore det kul att prova de svarta tightsen längst upp till höger, de ska tydligen ha en shape-up-funktion vilket ju aldrig är fel. I våras tipsade jag förresten om världens bästa träningslinnen, de åker på 9 av 10 gånger. Det inlägget hittar ni HÄR 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.