Nina Malmström

Hur kan det vara så svårt?!

Hej fina ni! Har ni sol och blå himmel idag eller har hösten redan knackat på dörren där ni bor? Enligt min app på telefonen ska det bli 22 grader i skuggan och superfint väder, men än så länge är det molnigt…. Både jag och Isabella är i alla fall äntligen helt friska från förkylningen och det känns sååå skönt. Nu längtar jag efter att börja springa igen – får se om jag sticker ut en sväng idag. Kom i säng på tok för sent igår så jag är riktigt trött, men jag kanske blir lite piggare om solen bestämmer sig för att titta fram. Tänk så mycket vädret påverkar… Det är inget man tänker på förrän man kommer hem till Sverige kan jag tala om. Haha! Både på gott och ont. Man blir lätt bortskämd…

Vi hade det så himla mysigt på Stadsbiblioteket igår. Det var verkligen superkul att äntligen få träffa Emma ”på riktigt”. Vi har sprungit på varandra på några bloggevent tidigare, men aldrig haft chansen att sitta ner och prata ordentligt – tills nu. Eller ja, så gott det gick med två busiga ettåringar i alla fall. Haha! Isabella och Isadora var sådär intresserade av varandra, men det kanske kommer längre fram. För jag hoppas verkligen att vi fortsätter hålla kontakten. Dels för barnens skull – det måste vara roligt att ha kompisar vars familjer ser precis likadana ut som ens egen, med en pappa från Brasilien och en mamma från Sverige. Men också dels för MIN skull – för Emma är en sådan där person som man bara tycker om på en gång och som jag gärna umgås med mera. En jättego tjej! Bilder lånade av Emma <3

Det blev en hel förmiddag inklusive lunch på bibblan, men därefter var tjejerna alldeles slut så vi sa hejdå och sedan gick jag för att möta upp min pappa. Han tog Isabella och promenerade hemåt i solen medan jag gick en snabb runda på stan för att sedan åka och fixa körkortet. Så nu är det klart! Men alltså hur kan det vara så svårt att få till en snygg namnteckning?! Det såg ut som om en treåring suttit och kladdat med pennan. Haha, pinsamt ju… På eftermiddagen var vi alla så himla trötta så då blev det inte många knop gjorda. Vi kröp ner i soffan och myste framför Pippi Långstrump. Jag hade planer på att gå och lägga mig riktigt tidigt då jag innan middagen kände mig halvt medvetslös av trötthet, men sedan hände det något som alltid om kvällarna och jag satte igång att packa paket. Lika bra det för nu är alla kläder jag sålde på loppisen häromdagen ivägskickade. När det var klart ställde jag mig och skruvade ihop möbler, mitt i natten. Ikväll gör jag ett nytt försök med att komma i säng i någorlunda tid. Wish me luck!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.