En stor hit! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

En stor hit!

Isabella och jag hade en kanonmysig förmiddag med min pappa. Vi promenerade ner till Klippan och käkade lunch på Konstcaféet. Jag har aldrig ätit där förrut utan bara fikat (och mumsat glass från deras SIA-glassbar), men de serverade väldigt god och vällagad mat med salladsbuffé, bröd samt kaffe för 89kr. Så ett grymt tips om ni är i krokarna! Inget jätteroligt väder idag, men tillräckligt varmt för att sitta utomhus och äta. Det är så himla fint därnere – jag hade absolut kunnat tänka mig bo där om det inte vore för allt oväsen från trafiken runtomkring. Men jag trodde faktiskt att det skulle vara värre… Efter lunchen kollade vi på båtar och fiskmåsar från bryggan. Och ritade med gatukritor som visade sig vara en stor hit. Isabella ville aldrig gå hem. Isabella hade klänning från H&M, strumpbyxor från Kappahl och converse på fötterna. Hon har ett par vita också, men när hon växer ur dem är jag sugen på gula. Eller kanske gröna? Kul med färgglada skor! Hon lärde sig ett nytt ord idag – leopard. Och sedan lärde hon sig att skriva sitt namn också… Jag hade på mig både byxor och tröja från Zara. Converse på fötterna, solisar från Gucci och örhängen från Chanel. Ni är ett par stycken som velat se mer av mina outfits så det ska jag försöka bli bättre på, men ganska ofta blir det mys- eller träningskläder. Haha! 

På eftermiddagen sov Isabella i nästan tre timmar, min lilla tröttmössa. Men då hade hon härjat mer eller mindre sedan fem i morse. Phu! Mina snälla föräldrar tog henne vid åtta så jag kunde få några timmars extra sömn. Vad skulle jag göra utan dem?! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.