Nina Malmström

Havsutsikt 

Buenos días! Mår ni bra? Det gör vi – idag är enda dagen på hela veckan som vi faktiskt inte har några planer och det känns skönt. Jag har lite hemmafix att göra såklart, några telefonsamtal att ringa, några fakturor att betala och så börjar min portugisiskakurs ikväll. Men inga ”måsten” utanför hemmet så att säga. Tror nog vi ska ge oss ut på en långpromenad strax. Kanske gå ner till havet… 

Igår passade vi Isabellas kusin och tjejerna röjde runt som vanligt. Jag är så glad över att de har fått leka ihop så mycket den här sommaren och kanske ännu gladare över att de kommer och hälsar på oss i Brasilien i höst. Hur mysigt?! Och igår fick vi äntligen ordnat med en ny lägenhet för de närmsta månaderna. Inget jättespeciellt, men EXAKT i det område vi velat bo i från början och med gott om plats för gäster. Det bästa av allt, en 40 kvadratmeters terass och havsutsikt från nästan alla rum. Yey! Det blir nog en bra höst i Rio ändå 🙂 Kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.