Antingen eller – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Antingen eller

Kaffe eller te: Jag älskar te, men inget går upp emot en kopp riktigt gott kaffe. MUMS!

Svart eller vitt: Vitt helt klart, i såväl klädväg som inredning.

Bok eller film: Omöjligt att välja, jag tycker jättemycket om att läsa – men hinner ju nästan aldrig längre. Fast hur ofta hinner jag kolla på film? Haha, ja det var i mitt tidigare liv då… Hur som, älskar båda lika mycket!

Havet eller pool: Jag är ärligt talat inte särskilt mycket för att bada i pool, men finns det inget annat alternativ så hoppar jag ju i. Ingenting är dock härligare än ett dopp i havet.

Sommar eller vinter: Sommar utan tvekan.

Katt eller hund: Nu kommer säkert hälften av er att hata mig, men jag tycker verkligen inte om katter. Hundar är dock de underbaraste djur som finns.

Chips eller popcorn: Jag är inte särskilt förtjust i popcorn alls, tycker att det fastnar och kliar i halsen. Ibland är det gott på bio, men jag föredrar helt klart chips.

Morgon eller kväll: Jag är en riktig nattuggla, hur mycket jag än hade önskat att jag vore en morgonmänniska…

Choklad eller vanilj: CHOKLAD alla gånger!!!

Julafton eller midsommarafton; Det finns inget bättre än julafton. Julen slår allt!

Ringa eller sms:a: Jag pratar nästan aldrig i telefon och drar mig ärligt talat lite för att ringa ett samtal – jag föredrar helt klart att skicka ett meddelande istället.

Skånska eller göteborgska: Om jag träffar en person som pratar skånska tycker jag om den personen automatiskt så fort han eller hon öppnar munnen. Något mer behövs liksom inte. Jag har en plan att vi i framtiden ska bosätta oss någonstans i Skåne, kanske i Helsingborgstrakten, och på så sätt kommer Gabriel börja prata skånska. OH, love it!

Nagellack eller läppstift: Jag KAN bara inte gå med omålade naglar. Det får det att klia i hela kroppen på mig. Omöjligt! Läppstift använder jag allt för sällan, tyvärr. Kanske något för 2018?

Något som förvånade er eller svarade jag som ni trodde att jag skulle göra? Och håller ni med mig, eller blev era val helt olika?  <3 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.