Har du en minihjälte? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Har du en minihjälte?

God morgon fina ni! Idag vill jag dela med mig av något jätteviktigt och jättefint. Duktiga Erikka Tångelin som driver Pink Stripe Photograpy och som fotat oss vid ett flertal gånger har dragit igång ett projekt som får mig att tycka om henne ännu mer än vad jag redan gör. När jag läste om det på hennes hemsida kände jag att bara måste hjälpa till att sprida det så att det förhoppningsvis kan nå ut till ännu fler. Så här skriver Erika om sitt projekt Minihjältar:

När jag fick kontakt med en liten kille som då var runt 1 år gammal och
som kämpade med cancer gick mitt hjärta itu.
Jag ville göra något, där och då började tankarna spinna om att starta minihjältar.
Han blev och är min stora inspiration i detta projektet. 

Jag vill ge något tillbaka. Därför har jag startat ett projekt för minihjältar, barn som kämpar med en sjukdom, en diagnos eller något annat som gör livet lite svårare.

Bilder är bland det viktigaste man kan ha, man kan blicka tillbaka och skratta åt den härliga stunden.
Men när man har ett barn som dagligen kämpar så hamnar bilder väldigt långt ner på prioriteringslistan.
Därför vill jag bidra med det jag kan, jag vill ge din familj en rolig stund och härliga bilder som ni kan titta tillbaka på i flera år.

Det spelar ingen roll vilken sjukdom, vilken diagnos eller annat syndrom barnet har, projektet minihjältar är för alla barn som har det lite svårare.
Jag kommer fotografera ett barn/familj i månaden och man får fotograferingen och en 50×70 cm print.

Har du också en minihjälte hemma? Skicka ett mail redan nu (KLICKA HÄR)!

_MG_4412 -WEB_MG_4069 -WEB Två bilder från allra första gången som Erikka fotade oss för snart 1,5 år sedan. Ser ni så mycket Isabellas ögonfärg har ändrats sedan dess? Då var ögonen mörkblåa, idag är de ljusbruna. Så häftigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.