Tips för övermogna bananer  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Tips för övermogna bananer 

Ikväll vill jag tipsa er om min fina bloggkollega Linnéa Seidel. Vi har träffats ett par gånger på olika bloggevent och goare tjej kan man nog inte hitta. Jag tycker verkligen så himla mycket om Linnéa. Hon driver Linnéas Skafferi som är en av Sveriges största matbloggar och förra året vann hon årets matbloggspris. Bara det… Den här tjejen är SÅ duktig och galet kreativ. På bloggen delar hon med sig av helt fantastiska recept och framför allt alldeles otroliga matbilder. Wow! Saknar ni inspiration när det kommer till matlagning eller bakning så botas det snabbt med ett besök hos Linnéa. Men klicka er inte in när ni är allt för hungriga, då kan det bli farligt… Hennes bilder är så himla läskande. Haha!

Häromdagen la hon upp tips på vad man kan göra om man råkar få några väldigt mogna bananer till övers. Hon länkade bland annat recept till en supersmarrig OCH nyttig glass som jag blev sugen på att prova, men så la hon också upp en helt amazing banankaka. Alltså kolla in denna – måste testas SNARAST! Mums! Bästa bästa Linnéa! På Instagram hittar ni henne på @linneasskafferi 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons