En riktig regnskog  – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

En riktig regnskog 

God morgon fina ni! Lördag igen – härligt va… Här blandas veckodagarna rätt hejvilt och jag har inte alls någon vanlig veckorytm, men helg är alltid helg. Vi ska strax iväg på brunch nere vid stranden, ett nytt ställe för oss och det ska bli superkul att testa. Ser väldigt nice ut på bilderna. Ska bli sååå mysigt!

Igår var vi i Floresta da Tijuca som är världens största stadsskog – en riktig regnskog, ja det känns verkligen som om man vandrar runt i en djungel. Så himla häftigt! Och helt enormt! Vi har varit där en gång tidigare, men igår kom vi lite längre in i parken vilket var väldigt kul. Det finns massor med spännande vandringsleder, fantastiska utsiktsplatser, vattenfall och historiska byggnader. Vi fick hålla oss till de någorlunda handikappsanpassade vägarna i och med barnvagnarna, men hamnade ändå på några intressanta små stigar. Jätteroligt och det blev en ordentlig promenad på minst tre timmar. Ni får inte missa ett besök här om ni är i Rio. Jag skulle vilja köra en ordentlig hikingtur där utan barn någon dag, för att verkligen kunna upptäcka allt fantastiskt som gömmer sig i parken. Framför allt alla de lite svåråtkomliga ställena med magisk utsikt. På kvällen beställde vi hem sushi från den nya grymma sushirestaurangen som vi besökte tidigare i veckan. Mums! Ha en härlig helg nu allihopa – stor kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.