Nina Malmström

Brunch, strand & magont

Hej fina ni! Har ni haft en fin helg? Vi kickade igång söndagen med en härlig morgonpromenad till Forte Copacabana som är en gammal fästning precis vid stranden. Där fanns två restauranger med helt fantastisk utsikt, tyvärr kom vi några minuter för sent för att lyckas knipa ett av borden på uteserveringen – men jag ser det som en grym anledning till att komma tillbaka. Det var ju ändå helgdag så går man mitt i veckan är det nog lugnare. Hur som, vi käkade världens jättebrunch som höll oss mätta ända fram tills kvällen. Haha! Gabriel åt så mycket att han fick ont i magen och var tvungen att gå och lägga sig innan Isabella… Vid nästa besök vill jag även titta in en sväng i själva fästningen – det gjorde min brorsa och svägerska igår, men Isabella fastnade vid handikappsrampen vid ingången. Där sprang hon upp och ner säkert femtio gånger. Haha! Inte första gången heller som hon fastnar vid en sådan där ramp. HUR kan det var sååå kul?! Både Isabellas klänning och min jumpsuit är från H&M, även lillans espadrillos. 

På promenaden tillbaka till Leblon höll vi nästan på att smälta bort för efter lördagens regn drog en minivärmebölja in över staden. Igår hade vi över 30 grader och det ska bli ännu varmare idag. Så eftermiddagen spenderades på stranden och Isabella tog sitt första riktiga dopp i havet. Hon har varit lite skeptisk inför det där stora blå och helst bara velat bada fötterna tidigare, men nu vågade hon sig i med hela kroppen och tjöt av skratt när jag snurrade runt henne i vågorna som en liten båt. ”Meeeja, meeeja” skrek hon och ville aldrig gå upp. Jag lovade att vi kunde gå tillbaka till stranden och bada idag igen. Så himla kul ju!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.