Tidsoptimist? – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Tidsoptimist?

God morgon från Rio! Hoppas ni har fått sova gott och vakna utvilade – jag satte uppe till mitt i natten och redigerade film igår så jag känner mig rätt seg i huvudet, men annars är det bra. Småtjejerna har varit ganska förkylda de senaste dagarna och igår var det min stackars brorsas tur, men jag har klarat mig än så länge. Ska inhandla färsk ingefära och massa citroner idag i förebyggande syfte… Jag har verkligen inte tid att bli sjuk.

Apropå videoredigering, planen var ju att jag skulle plugga en master på halvtid nu i höst – men då det blev strul med min examensansökan hann jag inte få mitt examensbevis i tid så blev det inte så. Tur i oturen hade jag sökt två andra kurser för skojs skull – Premiere Pro och Photoshop – så det fick bli det istället. Och så portugisiskan då… Jag, som hade tänkt ta det lite lugnare den här terminen, pluggar nu på 125% samtidigt som jag är hemma med Isabella. Men det är kul – fast videoredigeringen är väldigt väldigt svår. Jag har gjort lite film i iMovie innan och det är ett så otroligt mycket lättare program så vi får se om jag kanske struntar i det här. Vill inte ta på mig allt för mycket och det gäller ju att njuta av sista tiden hemma med lillan. I vår börjar hon troligtvis förskola och då blir det masterutbildning på heltid för min del. Och så kanske lite annat skoj också vid sidan av, vem vet… Att jag aldrig lär mig… Sa jag att jag var tidsoptimist eller? Hur som – här får ni i alla fall se vad jag sysslade med igårnatt 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.