She’s gonna be a party girl – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

She’s gonna be a party girl

Hej fina ni! Hoppas ni mår bra – vi är fortfarande lite småförkylda och idag har jag haft världens huvudvärk så inte särskilt många knop gjorda. Gabriel var ute med lillan på förmiddagen så jag fick vila en stund, annars har vi mest hängt här hemma. På kvällen tog vi en promenad och käkade italiensk glass på vårt favoritställe. Mums! Dagens-utan-socker var mango till Isabellas stora förtjusning. Så himla god! Jag har varit så sjukt trött de senaste dagarna och även idag. Orkar nästan ingenting och känner bara för att sova. Längtar efter att få tillbaka lite ny energi och driv. Dessutom ligger jag efter med ganska mycket så det hade verkligen behövts. Så det önskar jag mig till imorgon!

Igår var vi dock lite piggare i alla fall så det blev barnkalas till slut och gissa om Isabella var glad över det. Typiskt nog somnade hon i bilen påväg dit så till en början var hon inte alls med på noterna – nyvaken och superblyg. Men efter lite mat i magen och försiktigt utforskande med mamma tätt bakom började hon bli varm i kläderna. Sedan älskade hon det! “Meja klaaash” (mera kalas), ropade hon varje gång vi hade varit på toaletten och kissat. Haha! “Häääjligt” sa hon med ett stort leende på läpparna påväg tillbaka till bilen när kalaset var slut. “Omg, she’s gonna be a real party girl” kom det lite smått oroligt från Gabriel då. Jag undrar vem hon brås på… Det var i alla fall ett jättefint kalas med massa rolig underhållning för de små – de fick spela med olika instrument, måla och klistra, leka med lera, sjunga och dansa – ja, hur kul som helst. Det var en annan liten Bella som fyllde år, även hon 50% svensk och 50% brasse. Vi har varit i kontakt med den här familjen sedan vi flyttade hit, men ännu inte hunnit träffas så det var verkligen superkul att vi fick komma. Och kolla hur fint de hade fixat! Jag bara älskar tårtbordet! Urgulligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons