Hon är EXTREMT svartsjuk! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Hon är EXTREMT svartsjuk!

Först och främst vill jag be om ursäkt för den kassa uppdateringen härinne – jag ligger inte riktigt i fas med allt på att-göra-listan just nu och tiden liksom bara springer ifrån mig. Och gissa vem som, dessutom, vaknade upp med världens halsont i morse igen. Jag som trodde att jag typ var helt frisk igårkväll när jag gick och la mig. Boring! Jag fick det verkligen svart på vitt hur otroligt viktigt det är att få ordentligt med sömn för att bli av med en förkylning på riktigt. Isabella var vaken från och till hela natten och ville inte alls sova. Idag upptäckte jag att en tand börjat spricka igenom så nu innan läggdags fick hon alvedon i förebyggande syfte. Hennes humör har även svackat lite de senaste dagarna så det är säkert förklaringen (och så kanske lite på grund av förkylningen också… Inte lätt att vara liten, stackarn!). Dagen har bestått av en hel del plugg, en liten sväng till stranden på förmiddagen och så lek på lekplatsen innan middagen. Jag sprang runt och jagade lillan tills hon kiknade av skratt. Så kul med jage! Till lunch överraskade Gabriel mig med sushi – yum. Igår käkade vi på ett av våra stammishak här i Leblon till Isabellas stora förtjusning. Hon fullkomligt ÄÄÄLSKAR bönor med ris som ju måste vara Brasiliens nationalrätt.Nu till något annat, svartsjuka. Vår lilla tjej är EXTREMT svartsjuk när det kommer till mig. Gabriel får absolut inte krama och pussa mig, eller ens lägga armen om mig. Då blir hon sååå missnöjd och skriker oftast tills han backar. Så här har det varit jättelänge nu och de första gångerna var det ju lite kul, men nu börjar det bli ganska tröttsamt. Jag får typ inte ens lägga min hand på hans när han kör barnvagnen utan att hon börjar gnälla… Vi har försökt förklara för henne att pappa får och vill också krama mamma, precis som Isabella, men det verkar inte riktigt gå hem. Har ni någon erfarenhet av detta? Isabella har väl alltid varit ganska mammig, vilket ju är fullt förståeligt och naturligt då hon ju faktiskt spenderat mest tid tillsammans med mig, men pappa funkar absolut också…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Våran tjej är lika gammal som Isabell men har inte visat någon svartsjuka på de sättet. Däremot tittar hon lite konstigt om bara jag och hennes pappa kramas/pussas men då gör vi altid de med henne innan eller efter också, som när man säger Hej då, först en kram till henne och sedan till den andra som går med

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Vi brukar också pussa och krama Isabella, men det verkar inte spela någon roll. Haha! Förhoppningsvis blir det bättre med tiden 🙂

 2. Vanja, gravid med andra barnet

  Vår dotter har också börjar bli riktigt svartsjuk och vill inte gärna att någon ska röra mig. Igår hos barnmorskan blev hon upprörd när barnmorskan klämde på magen för att känna lillasysters position 😅
  Hemma går det bra att jag och pappan pussas, kramar går bra om hon är med i kramen. Men är hon en bit bort och han kramar om mig så blir hon jätte förtvivlad och kommer springande som för att rädda mig. Både gulligt och lite jobbigt.. 🙈

  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Åh det låter precis som Isabella. Ja, både gulligt och lite jobbigt… Men det ger sig nog med tiden… Kram!

Annons