Måste ta vara på varenda chans – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Måste ta vara på varenda chans

I samarbete med Babyshop

Inlägget innehåller annonslänkar

Precis innan vi åkte till Brasilien fick vi hem lite nya fina saker från bästa Babyshop. Jag älskar verkligen deras webbshop – de har så himla mycket fint och jättebra variation. Den här gången blev det ett par underbara gummistövlar från Hunter och ett supermysigt mjukisset från Adidas. Isabella hade vuxit ur sina gamla stövlar så hon behövde helt klart ett par nya – det regnar väldigt sällan här i Rio och då måste man ju bara ta vara på varenda liten chans som ges att hoppa i vattenpölar. Jag menar, då kan man ju inte låta ett par för små regnstövlar hindra en… Och HUR söta?! Som små smällkarameller, man blir glad bara man ser dem.Mjukissetet hade Isabella på sig under flygresan mellan Sverige och Brasilien, och det var verkligen super. Mjukt och skönt med mysigt fleecefodrad insida, då det ju kan vara lite kyligt ombord på planet. Och sååå fint! Det är lite stort så lär fortfarande passa inför nästa långa flygresa i december och sedan blir det perfekt att dra på efter långa dagar i pulkabacken.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons