BINGO! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

BINGO!

Hej fina ni! Här i Brasilien har det varit röd dag idag. Den 12e oktober är nämligen Barnens Dag och det firas massor flera dagar i förväg. Vi har dock inte gjort något särskilt – vi var hemma på förmiddagen och tog det lugnt, jag pluggade en del och Isabella lekte med duplo. Oj så mycket hon älskar de där små gubbarna, hon kan sitta och pilla i timmar… Tycker era barn också om duplo och lego? 

På eftermiddagen gick vi ut på en liten promenad och bestämde oss för att ta en fika. Det fick bli ett nytt ställe som jag hittade häromveckan och som jag velat testa ända sedan dess – Coffeetown. Gabriel tyckte det var lite komiskt att jag ville gå till ett amerikanskt café nu när vi är här i Brasilien, men det visade sig faktiskt ha en hel del “brasilianskt” på menyn också. Och KANELBULLAR – what?! Supermysigt ställe i alla fall och jättegott kaffe, grymma mackor och smarriga bakverk. Bingo! Perfekt för att sätta sig och plugga eller jobba också. Så hit kommer jag garanterat gå tillbaka. Isabella var på kanonhumör och tryckte i sig åtta pão de queijo (små runda brödbollar med ost inuti) – haha, hur är det ens möjligt?! Sedan kom våra vänner förbi med sin lilla sjumånaders Matheus som jag fick gosa med en stund. Urgullig! När barnen började tröttna gick vi allihopa till lekplatsen så de (läs: Isabella!) fick röja runt  och göra slut på sista energin innan läggdags. Nu sover hon sedan ett par timmar tillbaka och jag ska plugga en stund till innan jag också kryper till kojs. Natti natti så länge <3 

img-fachada-coffeetown-1132x670

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.