Världens godaste bananpannkakor – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Världens godaste bananpannkakor

Här kommer det där fantastiska receptet på världens godaste bananpannkakor som jag pratade om tidigare idag. Jag har som sagt provat mig fram och “experimenterat” hur länge som helst – men nu tror jag mig ha hittat det bästa. De blir sååå smarriga! Oftast brukar jag höfta lite med ingredienserna, men idag såg jag till att mäta upp exakt. För er som föredrar mer omelettiga pannkisar i konsistensen kanske inte det här receptet går helt hem, mina bananpannkakor är lite mer matiga och kompakta. But feel free to try it 😉

Bananpannkakor till ca 3 personer

Du behöver:

3 bananer

5 ägg

1 dl mjölk

1 dl havregryn

2 matskedar kokos

Kanel

Smör

Gör så här:

Mosa bananerna i en bunke. Vispa i äggen. Häll sedan i mjölk, havregryn och kokos – vispa ordentligt. Krydda med kanel efter smak – vi ÄLSKAR kanel här hemma. Smält sedan en klick smör i en stekpanna och häll över det mesta i smeten. Se till att stekpannan är riktigt varm innan ni börjar grädda pannkakorna. Jag använder alltid en soppslev för att hälla i smeten i stekpannan – då blir det mindre kladd. Rör om med jämna mellanrum. Jag gillar att göra pannkakorna ganska tunna och inte så stora, men det kan ni såklart bestämma själva. ENJOY!Isabella ÄLSKAR bananpannkakor.Idag hade vi massor med färsk frukt till – tycker att det mesta funkar, men nu hade vi jordgubbar, banan, mango, vindruvor och vattenmelon hemma. Och så lite naturell yoghurt. De här bananpannkakorna är dock goda att äta bara som de är också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.