Med handen på hjärtat – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Med handen på hjärtat

Jag fick upp de här två underbara bilderna i mitt Facebook-flöde igår. Exakt ett år sedan. Jag tror jag dööör… Isabella och hennes kusin Stina, alltså hur små var de inte?! Våra gossetroll! Ärligt talat känns det här så himla längesedan, jag kan knappt minnas att hon har varit så där liten. Nu har vi ju en snart tvååring här hemma som styr och ställer så det står härliga till, men däremellan är hon världens gulligaste som får hela mitt hjärta att smälta. Tre morgnar i rad har hon tassat upp alldeles själv utan att väcka mig… Hon har varit så tyst, så tyst och jag har faktiskt ingen aning om hur länge hon har varit uppe utan oss. Plötsligt har jag känt en liten varm hand som klappat på min kind och när jag har öppnat ögonen så har hon stått där med famnen full med leksaker: “Mamma vakna, leka med Bella”… Igår hade hon tydligen varit inne och kikat på morfar när han sov också, men utan att väcka… Han stängde dörren när han gick och la sig på kvällen, när han vaknade stod den på glänt. Jag vet att jag har sagt det här typ hundra gånger förut, men jag har verkligen menat det varje gång: “Det HÄR måste vara den bästa åldern”. Det blir med handen på hjärtat bara roligare och roligare, HELA TIDEN. Jag älskar att vara mamma!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.