Laila Högfeldt – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Annons

Laila Högfeldt

Ikväll vill jag tipsa er om mina fina bloggkollega Laila Högfeldt. Laila är en så himla varm och glad tjej som man bara gillar på en gång. Hon är mamma till två supersöta små killar, William på sju år och så Philip som är nästan exakt lika gammal som min Isabella. Hon bor i Borås tillsammans med sina pojkar och sin man Niclas, jobbar som revisor och driver en av västkustens största bloggar.

På bloggen får man följa med i Lailas härliga liv som bjuder på en hel del häftiga resor – just nu befinner sig till exempel familjen ombord på världens största kryssningsfartyg i Karibien. Laila delar även med sig av massor med härlig inredningsinspo, mycket skönhetstips och skriver en hel del tänkvärda texter. Jag älskar Lailas sprudlande attityd till livet, hon sprider en så himla positiv energi och efter ett besök på bloggen fylls man av en riktig feel-good-känsla. Dessutom är hon makalöst vacker och bjuder på jättefina bilder. Titta in hos Laila HÄR 🙂Alltså HUR härlig Halloween-bild på Lailas små killar?! Love it!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons