Nina Malmström

LONDON nästa för oss!

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Gabriels födelsedag. Vår favoritperson i hela världen. Hipp hipp hurra! Dagen började tidigt, tidigt – jag och lillan smög upp för att fixa i ordning tårta, frukostbricka och ballonger. Det blev pannkakstårtan som jag tänkt mig till Isabellas födelsedagskalas och den fick mer än godkänt så nu är det klart. Jag var uppe igårkväll och stekte typ hundra pannkakor så jag bara snabbt skulle kunna slänga ihop allt idag på morgonen, vilket var smart för tiden bara sprang iväg. Jag varvade med mosad banan och grädde och så jordgubbar och blåbär på toppen. Mums!

Och nu kan jag ÄNTLIGEN avslöja vad jag har planerat till Gabriel i födelsedagspresent. Jag älskar att överraska min familj och mina vänner med roliga grejer, men tycker verkligen att det är så himla jobbigt att inte få säga något. Haha! Jag är sämst på att hålla hemligheter (när det kommer till mina egna) och har varit sååå nära att berätta för honom både en och två gånger. Igårkväll frågade jag till och med om inte Gabriel ville veta vad han skulle få redan då… Haha, ja ni hör ju – jag är SÅ kass. Det blir i alla fall en resa till London i december, bara han och jag. Två dagar och en natt blir vi borta. Isabella stannar kvar i Göteborg med mormor och morfar. Gissa om han blev glad! Vi båda ÄLSKAR att resa och framför allt ihop med varandra. Det här bli första resan ensamma utan barn sedan lillan kom till världen och vi båda är sååå förväntansfulla. London har vi faktiskt aldrig varit i tillsammans så det ska bli hur kul som helst. Visste ni föresten att vi var supernära att flytta dit för två år sedan? Men istället fick Gabriel förlängt kontrakt i Barcelona och även om det hade varit häftigt att få prova på London-livet var nog ingen gladare än jag… Happy BIRTHDAY Daddy – Me and moms love you to the moon and back <3 Världens bästa morgon 🙂

Nu sitter jag här och väntar på att Isabella ska vakna från sin siesta. Det är helt sjukt varmt i Rio just nu – igår hade vi 35 grader, så vi går runt i bara underkläder här hemma (ingen AC i vardagsrummet, sämsta påhittet när man bor i en stad med sommar året om…). Vi pallrade oss ut till lekplatsen i förmiddags, men höll nästan på att rinna bort. Kanske blir det en tur till stranden nu när det blivit lite svalare? Gabriel är iväg och jobbar hela dagen, men ikväll ska vi ut och äta sushi. Sedan har jag en äppelpaj som står i ugnen just nu – hans favorit. Med massa vaniljsås. Imorgon väntar ytterligare en överraskning för G, man fyller ju faktiskt bara år en gång om året. Ha nu en underbar fredagskväll allihopa! Stor kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.