Nina Malmström

Idag hände något HELT otroligt…

Haha, och jag som trodde att vi skulle iväg på pappersärenden idag… istället hände någonting HELT annat. Jag är nog fortfarande lite i chock! Ska bara ta in och smälta allt som skett lite först, men sedan lovar jag att berätta mer för er. Troligtvis redan imorgon. Jisses! Det har regnat i princip hela dagen och det häller fortfarande ner därute. Gabriel nattar lillan och sedan ska han iväg för att spela fotboll med killarna. Så det blir myskväll för min del framför något skoj på datorn, men först ska jag nog fortsätta packa lite. Vi har kommit en bra bit på vägen nu och det känns jättebra. Kram så länge och god natt!Regniga dagar = bakdagar, eller hur? Vi rullade chokladbollar sötade med russin och lite honung. Jag improviserade helt och tog vad vi hade här hemma. Isabella tyckte hela bakgrejen var väldigt spännande, men chokladbollarna smakade tydligen ”inte gott, mamma” så det blev jordgubbar för hennes del istället.

P.S. Kom på en sak – så länge, vågar ni gissa på vad som har hänt? Det vore superkul att läsa vad ni tror att det kan vara och SÅÅÅ roligt om någon kanske prickar ”rätt”… 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.