Nina Malmström

12 julklappar under 100 kr

Inlägget innehåller annonslänkar

God morgon fina ni! Här i Brasilien är klockan bara tjugo i åtta, men vi har redan varit vakna ett tag. Prick sju satt vi i bilen påväg mot Niterói som är en grannstad till Rio. Skulle precis skriva liten som den ju är i brasilianska mått, men efter en snabb googling fick jag reda på att här visst bor en halv miljon. Så hade ju räknats som en storstad om den låg i Sverige. Haha, knäppt det där… Hur som helst ska vi förnya Isabellas pass och alla tider var slut i Rio. Om vi ville göra det i vårt område hade vi fått vänta tills januari. Så det fick bli en liten utflykt istället…

Nu till något annat. Julen närmar sig med stormsteg och jag är i full gång med att fundera ut julklappar till våra nära och kära. Några är redan inköpta, men jag är långt ifrån klar. Julklappar måste dock inte kosta skjortan. Man kan faktiskt fynda riktigt fina grejer för en billig peng, speciellt till de allra minsta. Här nedan har jag listat 12 julklappar under 100-lappen som jag tror hade gått hem hos många småttingar. Jag funderar på att kanske klicka hem pärlsetet till Isabella… Hon känns lite liten, men jag tror att det hade kunnat vara en mysig grej att göra tillsammans. Pärla egna armband och halsband, bara hon och jag 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.