Nina Malmström

Han FRIADE till mig!

Ni var ett par stycken som gissade rätt på vad som hände i förrgår – Gabriel FRIADE till mig. VI SKA GIFTA OSS! Hur galet är inte det?! När jag skriver det här kan jag inte låta bli att le, och magen fylls genast med massa fjärilar. Här sitter jag med en ring på fingret och är plötsligt någons fästmö. Och inte bara fästmö till vem som helst, utan till den man som jag faktiskt vill dela resten av mitt liv med. Åh herregud! Jag har nog inte riktigt insett vad som har skett, men lycklig… det är jag i alla fall. SOM jag ser fram emot att bli fru Da Silva DiasCheers for us honey!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecka

  Stort grattis! 😍 Ni kommer vara världens vackraste brudpar! Och efternamnet – så himla snyggt! Jag blir så avis 😉

 2. Liz

  Åhh grattis! Det var la på tiden att du fick ringen på fingret eftersom du följt med honom världen runt senaste åren och fött hans barn 😜 😍 jätteroligt! Ser fram emot att följa bröllopsplaneringen här på bloggen

  1. ninamalmstrom

   Tack snälla du! Haha, EXAKT vad alla mina tjejkompisar sa… ”på tiden”… och det ligger nog något i det 😉 Stora kramar!