Nina Malmström

INSPO: Juloutfits till mamman

Inlägget innehåller annonslänkar

24 november idag, alltså exakt en månad kvar till Julafton. Åh vad spännande! Jag längtar SÅ efter att få skapa magiska och förtrollande jultraditioner åt min lilla flicka som hon förhoppningsvis kommer minnas för resten av livet. Än så länge har jag bara delat med mig av inspo när det kommer till de smås juloutfits (ni hittar de HÄR och HÄR), men mamman är ju icke att förglömma. Jag är vanligtvis inget stort fan av rött, men på julen så tycker jag verkligen att det är den färg som känns mest rätt.  Här nedan hittar ni 8 juliga plagg som hade passat perfekt till glöggminglet, uppesittarkvällen, mellandagarna eller varför inte självaste Julafton. Jag är sugen på någon av omlottklänningarna eller kanske brallorna. Tycker att sammetsmaterial känns extra juligt på något sätt 🙂 Idag hittar ni dessutom alla plagg på Black Friday-pris. Skynda fynda!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.