Nina Malmström

Life is Better at the beach

Så kom solen tillbaka så vi fick njuta av ett par sista stranddagar här i Rio. Härligt! Just nu sitter jag i en solstol och dricker kokosvatten medan Gabriel och Isabella sover middag i skuggan under parasollet. Vi ska gå på ett bröllop nästa helg så jag bättrar gärna på brännan lite tills dess. Jösses vad jag kommer sakna dagar som dessa OM det nu blir så att vi inte kommer tillbaks till Brasilien efter nyår. Som sagt, den som lever får se… Vi har satt en egen deadline på slutet av december, sedan måste ett väldigt viktigt och avgörande beslut tas.

Så här fullt blir det på stranden på helgerna. Jag gillar det! Det blir sån härlig stämning och ett riktigt beach life. Hela familjer med flera generationer och stora kompisgäng kommer hit bara för att umgås och hänga. Alla är så glada och det märks att brassarna vet hur man njuter av livet. Under veckan, i alla fall så här innan sommaren har dragit igång på riktigt, har vi nästan stranden för oss själva. Så det blir en härlig kontrast.Alltså chips på stranden… MUMS! Jag är egentligen ingen chips-tjej, föredrar helt klart choklad och smågodis alla dagar i veckan – men under lata dagar på playan finns det ju typ inget godare. Jag har läst någonstans att man blir sugen på salt när det är varmt eftersom man svettas så mycket och behöver återställ saltbalansen i kroppen. Låter rimligt, någon som vet om det stämmer?Mina sömntutor <3

Och såklart, tusen tusen tack för alla gratulationer till vår förlovning. Ni är så himla gulliga allihopa och jag blir SÅ glad för vartenda litet meddelande. Massa kärlek till er, till oss och till hela världen. Tänk att vi ska gifta oss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.