Nina Malmström

Så gick FRIERIET till

God morgon fina ni! Jag har fått en hel del frågor om hur själva frieriet gick till, så det tänkte jag berätta för er nu. Vi skulle iväg på lite pappersärenden just den dagen och jag hade lagt över hela ansvaret inför detta på Gabriel så jag hade ingen aning om vart vi skulle. För att komma iväg i tid hade vi ställt klockan och jag var klar betydligt tidigare än vanligt, men G var sååå seg. Jättelångsam och alldeles snurrig så jag blev nästan lite irriterad. Haha, nu i efterhand förstår jag ju såklart att han var nervös… Sedan satte vi oss i bilen och G började snurra ännu mer, jag fattade ingenting. Han tog inte alls den vägen som vi borde göra och jag började undra vad sjutton han höll på med. Isabella somnade i bilen och efter ett tag stannade Gabriel på en jättevacker utsiktsplats med view över hela Leblon (där vi har bott hela hösten) och Ipanema. Tyvärr hängde regnet i luften, men det var vackert ändå. Man kan väl säga som så… att Gabriel hade lite otur med vädret. Just den här dagen som han hade valt öste regnet ner nästan från morgon till kväll och hans planer om att åka upp till Jesus-statyn eller Pão de Açúcar fick ställas in. Han valde dock att göra denna regniga och gråa onsdag till den vackraste och ljusaste jag någonsin upplevt.

”Honey, kan du komma fram och sätta dig här bredvid mig? Jag behöver hjälp med en grej.”

Där och då visste jag EXAKT vad som komma skulle. Jag känner på mig att saker ska hända ibland och här var jag stensäker. Ett stort leende spreds sig över mitt ansikte och magen fylldes genast med massa fjärilar, men jag minns hur jag sa till mig själv att jag måste sluta le så jag inte skulle spoila det hela. Haha, det var precis som när någon berättade ett roligt skämt mitt under en lektion i skolan och man bara inte fick skratta – men skrattet liksom bara okontrollerat bubblade upp från magen. Precis så kändes det!

När jag satt mig i framsätet med världens pokerface såg jag att Gabriel hade en lite ask i sin hand, som han sakta öppnade. ”Oh my God, I’m so nervous honey…. Do you want to marry me?”. Dåååå äntligen fick jag låta allt det där glada bara komma: ”Of course I want”. Sedan blev det puss-och-kram-kalas och jag fick höra massa fina saker. ”I want to spend the rest of my life together with you”, ett av de allra viktigaste. Aldrig trodde jag väl att jag skulle få ett frieri i en bil i Rio… Haha!

Gabriel hade tydligen köpt ringen redan i augusti, så han har väntat på ”rätt” tillfälle ganska länge… Eller samlat kraft. Haha! Ringen är bara symbolisk så vi kommer välja ut de riktiga ringarna tillsammans lite längre fram, men jag tycker att den är jättefin så kommer nog bära den ofta på andra handen. Just nu är den dock lite för stor så har den på pekfingret istället tills jag får det korrigerat. Tänk att vi ska gifta oss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.