Nina Malmström

Flyga med barn – IGEN!

Morning morning! Vi är på flygplatsen i Rio och strax är det dags för boarding. Allt har gått bra hittills – vi försov oss inte som jag ALLTID är lika orolig över att göra när man ska iväg extra tidigt. Nu har vi lämnat nycklarna till lägenheten och alla våra tillhörigheter, förutom de som vi har med oss på resan, står hemma hos vår kompis. Vem vet när vi får se dem nästa gång… Haha! Alltså mitt liv just nu… Jaja, nu väntar ett par timmars flyg ner till söder. Jag hoppas att Isabella inte har allt för mycket myror i brallan, men vi har laddat upp med kex, Pixi-böcker, Duplo-gubbar och Pippi-appen på mobilen så det ska nog gå bra. Wish us luck!

Här fick Isabella gå in och kissa. En toalett i mini-format. Haha!

Så länge kan ni titta in alla mina tidigare resetips som ni hittar här:

Så överlever du flygresan med en 2åring

Långflygning med barn – mina bästa tips

Flyga med bebis – mina bästa tips

Flyga 15 timmar ensam med barn

Flyga som gravid

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.