Nina Malmström

När drömmen blir sann

Tittar in en liten snabbis här innan jag hoppar i säng. Vår sista dag i Rio idag… blev mest packning, men även en frukost ute med några vänner och så en liten tur till lekplatsen på stranden. Isabella hoppade studsmatta och busade runt. Som jag kommer sakna Rio och speciellt söndagarna. Förhoppningsvis kommer vi tillbaka i januari, men vi vet faktiskt inte alls i nuläget. Jag är ändå tacksam över att ha fått möjlighet att kalla den här fantastiska staden för mitt hem åtminstone i ett par månader. Det var liksom sånt som jag och Gabriel pratade om på skoj när vi bodde i Barcelona och drömde oss fram i tiden: ”Tänk! Ett halvår i Rio, det vore något…”. Nu väntar en vecka i Pelotas och sedan flyger vi till kära gamla Sverige. Jag längtar hem ganska mycket nu också faktiskt. Längtar efter att få julmysa med min familj, krama mina tjejer och se Isabella leka med sin kusin, mormor, morfar och alla andra. Och så önskar jag mig snö! I massor. Men nu måste jag sova – imorgon ringer alarmet klockan halv sex. Yey! Tidigt flyg med ett byte, skönt att för en gångs skull ha Gabriel med sig på flyget. Natti natti! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.