Nina Malmström

Ikväll smäller det!

Hallå hallå från Brasilien! Jag är ledsen för min kassa uppdatering de senaste dagarna, men tiden bara susar förbi här i Pelotas. Vi har det i alla fall supermysigt med Gabriels familj, förutom att de flesta av oss är ganska förkylda, och just nu är kalasförberedelserna i full gång. G och hans syster Carolina ville ordna med en ordentlig födelsedagsfest för lillan nu när vi ändå är här så nära inpå hennes tvåårsdag. Så jag gav de helt fria tyglar och det ska bli riktigt spännande och jätteroligt att få se slutresultatet nu ikväll. Väldigt ovant, men också väldigt skönt att för en gångs skull slippa vara den som har huvudansvaret för att allt ska gå i lås. Haha! Här i Brasilien firar man STORT och idag är inget undantag. Det blir 50 vuxna, 20 barn, studsmatta, bollhav och inhyrd underhållning. Herregud! Jag vet någon som kommer somna med ett stort leende på läpparna ikväll i alla fall 🙂 Jag lovar att berätta mer om kalaset imorgon, men här har ni 12 snaps från de senaste dagarna så länge:

Isabella plockar omogna vindruvor i farmors trädgård. Det är fortfarande ganska kyligt här om morgnarna och kvällarna, men på dagen värmer solen skönt. Om någon månad kommer det vara fullt med söta små vindruvor… Igår tog jag och Isabella en långpromenad längs sjön. Det var en riktigt härlig dag!Isabella lekte och busade i sanden i nästan två timmar. Hon har det verkligen helt underbart här! Gabriel med sin fina mamma <3Isabella är helt förälskad i sina kusiners vovve Pipoca (popcorn). Det får nog bli en liten hund i julklapp till oss båda nästa år. Sedan blev det även en tur till Gabriels systers salong för manikyr och pedikyr. Helt underbart att få bli lite bortskämd. Imorgon har jag bokat in en massage… Längtar!Efter ett besök hos Gabriels kiropraktor i tisdags tog vi en fika på ett av mina favoritställen här i Pelotas. Älskar inredningen där! Och kaffet!Imorse var vi och kollade in festlokalen där Isabellas kalas kommer vara. Superfint och massor med utrymme för barnen att springa och leka. Lillan provtestade med sina kusiner João och Pedro. Se vilken mysig soffgrupp i ena hörnet av festlokalen. Älskar de mörkrosa sammetssofforna! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.